WELLNESS AND BALANCE LIFESTYLEWebecos Huidverzorgingsproducten:

  

Sponge Face Cleanser

 

 

 


 

 

15,50 euro

Een zachte en romige face cleanser die micro “sponsjes” bevat. De Sponge Face Cleanser verwijdert op een zachte maar effectieve wijze oogmake-up en is tevens een milde cleanser voor het gelaat. Voor elk huidtype geschikt.

Verkrijgbaar in 100 ml verkoopverpakking.

 

 

 

Azulen cleansing oil

 

 

 

17,55 euro

Een hydrofiele olie voor een milde maar zorgvuldige reiniging van de huid, alsmede voor het verwijderen van make-up. Naast amandelolie bevat deze cleanser vitamine E en azuleen voor een extra verzachtende werking. Op het gelaat en de hals aanbrengen en met lauw warm water emulgeren tot een melkachtige substantie ontstaat. Vooral geschikt voor de droge, vochtarme en gevoelige huid.

Verkrijgbaar in 250 ml verkoopverpakking.

 

 

Gentian lotion

 

 

 

17,20 euro


Gentian lotion is een tonifiërende en mild adstringerende lotion op basis van gentiaanextract. Gentian lotion is door haar stimulerende werking bijzonder geschikt als patterlotion. Geschikt voor de normale en de gecombineerde huid. 
Verkrijgbaar in 250 ml verkoopverpakking.

 

Eye contour Firming Cream14,40 euroEye contour Firming Cream is een verzachtende watervrije creme.

Als actieve componenten zijn het in olie oplosbare extract uit de knoppen van de tropische Spilanthes Acmella plant. Deze is rijk aan alkylamides (bekend om hun kalmerend en immuunstimulerend effect) en tarwekiemolie (huidvitaminen) verwerkt. De hierin aanwezige werkstoffen hebben een hydraterende en regenererende werking op het huidweefsel, waardoor rimpelvorming kan worden tegengegaan.
Verkrijgbaar in 15 ml verkoopverpakking. 14,40 euro

 

 


Beauty of the Sea Serum 

34,95 euroBeauty of the sea Ocean Oxygen Stay on Lift is celvernieuwend serum met liftende eigenschappen waardoor rimpelss vervagen.

Tevens bevat BOS lift serum een hoog gedoseerd zuurstoftransporter die er voor zorgt dat de zuurstof verdeeld wordt over de cellen zodat er celvernieuwing plaats vindt.

Ook zit er een algensoort laminaria in.

Verkrijgbaar in 30 ml. verkoopverpakking 34,95 euro 


 

Cucumber cream 

18,00 euroCucumber cream is een beschermende 24-uurs crème voor de jonge en de normale huid. Het verwerkte komkommerextract geeft de crème verzachtende en zuiverende eigenschappen. De crème bevat tevens een moisturizer. De Cucumber cream is zeer geschikt als basis voor de make-up en in het bijzonder aan te bevelen na het zonnebaden.
Verkrijgbaar in 50 ml verkoopverpakking. 

 

 

Vitacell-1 beauty cream


 

34,35 euro


High performance cream, maakt een doffe huid weer fris. De actieve ingrediënten zijn o.a. Vitis vinifera oil: druivenpit olie en Hyaluronzuur: vochtbinder

Verkrijgbaar in 50 ml verkoopverpakking  

 

Caviar Age Defense Moist Cream


50,25 euro


Deze rijke, kostbare crème is een bron van vitale krachten om de huid te revitaliseren en te rebalanceren. Naast het waardevolle caviar extract en hyaluronzuur bevat deze crème plantaardige extracten die het proteasom in de huid activeren. Het proteasom is het natuurlijke “recycling systeem” van de huidcellen, dat gaandeweg met de leeftijd aan functie verliest. Door het proteasoom te activeren, worden oxiderende proteinen efficient verwijderd, waardoor de cellen zich sneller kunnen vernieuwen.  Het Caviar Age Defense Moist Cream is uiterst geschikt voor de normale tot droge huid en bij de eerste lijntjes.
Verkrijgbaar in 50 ml verkoopverpakking. 

www.home24.nl www.strato.nl www.wellnessandbalance.nl www.wellnessandbalance.com www.wellnessandbalancelifestyle.nl www.verkeersschooldrive2day.nl www.wellnessandbalancelifestyle.com www.anouckschopman.info www.wellnessboat.nl www.wellnessboat.com www.anouckevents.nl www.outofthebox.nl www.benidurrer.nl